Poprzedni temat «» Następny temat
Leukopenia
Autor Wiadomość
kamila
Gość
Wysłany: 2009-08-03, 15:29   Leukopenia

Witam. Jakies 3 tygodnie temu mialam problemy z zolądkiem. przez 5 dni nie moglam jesc i caly czas mialam wymioty i biegunke. Odwodnilam sie, nie moglam wstac z lozka, pojechalam do lekarza. badania krwi. Morfologia, OB. Zlecil tez proby watrobowe. zrobilam. Bilirubina lekko podwyzszona, ale podobno to norma przy zoladkowych problemach. Leukocytow 2.4. Lekarka powiedziala, zebym odczekala dwa tygodnie i zrobila badania krwi jeszcze raz, bo to dziwne, ze przy wirusie mam tak niskie biale krwinki. No i odczekalam dwa tygodnie i co? jestem chora. znowu. Od trzech dni mam na zmiane 37.5 lub 35.9-36 stopni. Wezly chlonne sa wielkie, chociaz ja prawei ciagle mam powiekszone, jednak teraz to juz naprawde przesadzily. Czy ktoś ma pojecie co to moze byc? dodam, ze w przeciagu tygodnia choroby zoladkowej schudlam 3 kg, przed choroba schudlam 2, a teraz nadal chudne. nie mam problemow z jedzeniem. jem dosc sporo, normalnych rzeczy, nie fast foodow.
Odpowiedź z Cytatem

nmed
Gość
Wysłany: 2009-08-03, 15:30   

Natychmiast proszę się udać do lekarza. Takimi przypadkami zajmuje się specjalista hematolog. Żeby określić przyczynę istnieje konieczność dalszych badań. Proszę tego nie bagatelizować, problem może być poważny

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach