Poprzedni temat «» Następny temat
Zaparcie i ból brzucha
Autor Wiadomość
GelO

Wysłany: |31 Lip 2009|, 2009 17:12   Zaparcie i ból brzucha

Witam.

W sobotę od rana źle się czułem. Bolał mnie brzuch (żołądek). Popołudniu dostałem wysoką temperaturę, opadłem z sił i ból brzucha (znośny). Od czasu do czasu odczuwałem mocniejsze ukłucie i wtedy puszczałem ogromnego BĄKA (nie wiem jak to fachowo określić, przepraszam). W brzuchu mi gulgotało, przelewało ale nie mogłem się wypróżnić. Po paru godzinach temperatura się unormowała, wróciły siły, ale brzuch nadal bolał i boli. Postanowiłem, że wezmę XENNE(chyba pierwszy raz w życiu wziąłem coś na przeczyszczenie). Rano się wypróżniłem(nawet pożadnie) i nadal czuje kłucie i gulgotanie w brzuchu(od czasu do czasu), ogromne, smierdzące gazy i co 2 godziny BIEGIEM lece do ubikacji, ale niestety z marnym skutkiem (bardzo mała kupka).

Co to może być, czy to zwykłe zatrucie?

asas
Gość
Wysłany: |31 Lip 2009|, 2009 19:44   

Doradzam wizytę u lekarza rodzinnego.Może to być grypa żołądkowa

tybdo
Gość
Wysłany: |31 Lip 2009|, 2009 19:44   

zatrucie i grypa żołądkowa to dwie różne jednostki chorobowe.tak a'propo te niefachowe określenia nazywane są gazami-profesjonalnie.a xenna to kiepskie leczenie grypy żołądkowej.Zatem zalecam wizytę u lekarza,który dłuuuugie lata uczy się by leczyć.Oglądanie reklam może się okazać niewystarczającą kwalifikacją by wyleczyć się samemu.
serdecznie pozdrawiam i polecam się na przyszłość

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach